Sturtup National Cup MiniBoss & BigBoss Bulgaria




На 22 Юни 2019 г. завършихме редовната учебна 2018/2019 година на бизнес школа за деца и юноши MiniBoss с първата по рода си Национална Купа по детско-юношеско предприемачество.

Благодарим искрено на всички деца, родители, съмишленици и партньори за присъствието, подкрепата, съветите, обратната връзкар, разговорите с децата и поощряването им.

Ние организираме, но всъщност вие давате възможност на децата да изпълняват мечтите и амбициите си по начин, който ще им бъде ценен за цял живот.

Видяхме нервност, тъга, радост, щастие, изненада, благодарност в лицата на нашите ученици, все неща през които трябва да преминем за да успеем и научим най-важните уроци в живота.

А това беше едва първата година, работим усилено за да се уверим, че ще дадем възможности на oще повече амбициoзни, перспективни деца да развият потенциала си.

Освен това искаме да разрастне и нашата мрежа от местни вече успели предприемачи, бизнесмени, представители на държавата и всички тези, който имат силен интерес и действат за да подобрят средата си на живот.

Заедно, убедени сме, ще дадем най-добрия пример и най-добрите основи на следващото поколение!















MiniBoss Burgas Business School, Bulgaria

MiniBoss Business School International

Онлайн магазин MINIBOSS

Кен Робинсън Нов поглед към образователната система

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ЗА MASTER FRANCHISE (правото на изключителна собственост за франчайзинг във вашата страна, регион, град, област)

MINIBOSS GLOBAL

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (RU)