MiniBoss, кризата и уникални възможности на децата.



    От време на време е хубаво да правим разбор на постигнатото за даден период, както и целите за бъдещето. Както почти всяка организация, бизнес и дори всяко семейство , MiniBoss Business School трябваше да посрещне кризата предизвикана от COVID-19 по подобаващ начин, изпълнявайки основната си цел да дава уникални възможности на децата. 

Гъвкавост, изобретателност, решаване на проблеми по креативен начин, това е в центъра на нашите ценности и щом учим нашите деца на това , трябва да го демонстрираме в действителност.

Та какви стъпки бяха приети за да покажем нагледно това , за което говорим и какви нови възможности се откриха пред децата: 
  • Високоскоростно и дори в някой държави предварително преминаване онлайн, създаване на платформи и развиване на умения за онлайн обучение. Всичко това не е само временно решениe, а част и от бъдещето на MiniBoss. 
  • Организиране на всички форуми онлайн , като децата имат възможност да представят проектите си и да търсят бизнес ангели в различни държави.
  • Курсовете, майсторските класове, форумите станаха достъпни за всяко дете, учител, директор и дори родителите имат възможност да участват в някой компоненти. Това включва и безплатен семеен коучинг.
  • Възможности за Българчета тук и извън граница да се включат в обучението.
  • Възможност за по-чести срещи в различни компоненти, като майсторски часове през делнични дни, повече проектна работа и други.

Предприемайки тези стъпки и тренирайки нашите деца да се адаптират подобаващо към обучението, така и в собствените си проекти, превръщаме привидно неприятната ситуация в истински предприемачески умения чрез практика. Допълнително всички се чувстваме още по-близо и разбираме нашата много пластова система още по-добре. По този начин сформираме мощна и полезна общност. Ако родителите и учителите са на една вълна, образованието ни придобива нови полезни измерения.

Разбира се , че има и нещо , което губим. Една от основните ни ценности е да осигурим среда, лице в лице за децата. Таке те учат един най-ефективно един от друг и развиват социалните си умения чрез отборна работа, отборни игри, бизнес форуми, пътувания и други компоненти.

В трудните времена също има нови уроци, нови възможности, нова нужда от силни характери, нови умения и нови надежди. И знаем и учим децата, че е време за действие. Когато другите нямат възможности и се чувстват безпомощни, ние раждаме идеи и създаваме решения за техните проблеми.



MiniBoss Business School International

Онлайн магазин MINIBOSS

Кен Робинсън Нов поглед към образователната система

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ЗА MASTER FRANCHISE (правото на изключителна собственост за франчайзинг във вашата страна, регион, град, област)

MINIBOSS GLOBAL

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (RU)