STARTUP FORUM MINIBOSS&BIGBOSS 2020 за БЪЛГАРИЯ

Помните ли ? Измина година от първото и единствено за България събитие за Старт-Ъп бизнес проекти, създадени от ДЕЦА. То беше повече от успешно, като 5 отбора от деца между 6 и 14 години получиха истинска, сериозна подкрепа от нашето бизнес жури - членове на Бизнес Съвета. Това означава, че учениците ни получиха 3000 лева паричен капитал, както и съвети, консултация, реклама , коучинг и много други ценни компоненти за успеха на всяко начинание....


 но, мислите ли че бихме вдигнали доволно ръце и спрем дотам? Разбира се ,че не. 
    Всеки от нас знае, че да даваш възможност, да помагаш е част от нашето ДНК , това ни мотивира и прави щастливи и успешни хора. Това е и в ДНК-то на MiniBoss Business School. 

    Точно за това запретнахме ръкави, не се уповавахме на вече стореното, а организирахме успешно за втора година нашия Старт-Ъп Форум. В условията на пандемия ние намерихме начин не просто да достигнем , но и да надградим. Този път деца не само от Бургас, но София, Украйна и Казахстан, Русия , повече отбори, повече Бизнес Ангели,  5990 лева, повече съвети ... всичко това онлайн , свързани един с друг и общувайки на 4 езика. 



При нас , бъдещите лидери на обществото ни придобиват не само знания, финансова грамотност и технически умения. При нас те имат платформа да СЪЗДАВАТ, да растат заедно с техните връстници във всяка насока, личностна, психологична, финансова... Подкрепяни са не само от екипа на MiniBoss Business School Bulgaria , но и от бизнесмени, предприемачи, образователи, държавници, адвокати, доктори... от когото и каквото и да се нуждаят за да постигнат щастие и успех!

В близките дни ще ви запознаем по-подробно с идеите на децата , на които всички може да помогнем дори още повече при желание. 



Освен това ще ви срещнем с нашите невероятни Бизнес Ангели, които правят това начинание възможно с тяхното великодушие. 


Харесвайте и споделяйте, за да може да сформираме още по-голяма мрежа, за да мащабираме все повече и да даваме възможности на всички Български деца!

MiniBoss Business School International

Онлайн магазин MINIBOSS

Кен Робинсън Нов поглед към образователната система

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ЗА MASTER FRANCHISE (правото на изключителна собственост за франчайзинг във вашата страна, регион, град, област)

MINIBOSS GLOBAL

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (RU)