МАРИЯН ИВАНОВ : "Всеки успял в бизнеса трябва да споделя своя опит и добри практики с деца и студенти."


Бизнес Ангел Startup Forum MiniBoss&BigBoss 2020 за България с послание към децата и младежите, които са бъдещето на нашето общество: 

" Вярвайте в себе си и своите възможности, за да успеете като личности и промените обществото в положителна посока. Имайте винаги конкретни цели. Те работят, когато ти служат, за да станеш по-добър и успял човек, както в личен, така и в професионален план." 


С благодарност към МАРИЯН ИВАНОВ споделяме  това, което ни отговори, на поставените въпроси в блиц интервю:

 Какво за Вас е „социална отговорност"?

"Ангажимент към обществото, да помагаш за неговото развитие и положителна промяна. А в професионална социална отговорност, да повишим застрахователната култура на обществото. И прави всеки от нас личност, която участва в обществото и помага за неговото развитие. Заради нея правиш неща, от които не очакваш материални облаги а ти самия инвестираш време или други неща. Това е моето лично виждане а и изградена корпоративна визия на база работата ми 13г. в чуждестранна застрахователна компания. Където бяха част от визията ни, не са правени насила или като задължение." 


Какво Ви мотивира да подкрепяте децата и младежите като Бизнес Ангел? 

" Вече изразената позиция на тема социална отговорност и в частност, че всеки успял в бизнеса трябва да споделя своя опит и добри практики с деца и студенти. По този начин ще им помогнем да станат и те успешни в това, което искат да постигнат. С удоволствие ще споделим с тях нашите ценни съвети и опит, които да бъдат техният пътеводител по пътя на успеха." 

 ✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧
Нетинс Иншурънс Брокерс е основана 2012г. от екип с дългогодишен професионален опит в застраховането. Има експертизата и работи всички видове задължителни и доброволни застраховки. Нетинс Иншурънс Брокерс е сред най-динамично развиващите се застрахователни брокери на българския пазар. Символ на надеждно партньорство и коректност. Стремим се да бъдем все по-близо до клиентите си, за да предложим застрахователни решения, съобразени с нуждите им.
Към всеки наш клиент имаме индивидуално отношение, базирано на доверие, постоянен диалог и прозрачност в действията.
Нетинс Иншурънс Брокерс- Винаги близо до Вас!     

MiniBoss Business School International

Онлайн магазин MINIBOSS

Кен Робинсън Нов поглед към образователната система

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ЗА MASTER FRANCHISE (правото на изключителна собственост за франчайзинг във вашата страна, регион, град, област)

MINIBOSS GLOBAL

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (RU)