Най-важните неща за успеха и добиването на умения, които превръщат обучението в MiniBoss Business School в крайно ефективно и полезно начинание.


 В системата на MiniBoss International Business School съществуват много иновативни и дори патентовани компоненти, които превръщат обучението при нас в крайно ефективно и полезно начинание. Но безспорно най-отличителното и едно от най-важните неща за успеха и добиването на умения при нас, това са нашите 3 ежегодни Форума за представяне на проекти. 

Колкото и да е добра теорията , дори в нейната практична и игрова форма, колкото и много да научават един от друг учениците ни, трябва да имаме крайна цел всяка от 8те години на обучение. Тази крайна и изключителна мотивираща, позитивно притеснителна за децата , но основополагаща в техния живот цел е Световното Първенство по Детско и Тийнейджърско предприемачество. 



За нашите ученици е силно препоръчително да присъстват на 3 събития всяка учебна година. Винаги ги насърчаваме да вземат участие, да изграждат проекти, да участват в различни роли. 

Ето няколко причини защо:

1. Реален опит

Теорията и дори създаването на първоначална идея са важни, но истинското прилагане, печеленето на пари, подкрепа от бизнесмени, борбата за първите места , успехите и провалите са най-добрите учители. Защо иначе ще се опита лидера на една група да спаси отбора си от разпадане и как да го направи? Защо ще мисли финасовият директор на отбора за потенциални инвестиции и ефективни разходи, ако не очаква такива реално? ... Опита на децата в истинския свят на предприемачеството е абсолютно безценен.

2. Среда от целеустремени връстници

Колкото и да повтаряме, колкото и да сме на правилното ниво на разговор и колкото и опит да споделяме, ние учителите сме само малка част от мотивацията на учениците. Няма по-добра мотивация от това да видиш как твоите връстници създават нещо добро, оформят малки детайли в презентацията си, репетират всяка фраза с цел да са на челните места. Може би ти играеш междувременно на телефона си и си почиваш понеже си „малко уморен“ ( истинска случка). По-ефективна среда от тази на Световното Първенство за личностното развитие на едно дете или един тийнейджър едва ли може да се намери.

3. Подкрепа от обществени и бизнес лидери

MiniBoss Business School е повече от училище, ние сме среда и култура на предприемачество. Винаги се стремим да привличаме освен родителите и други местни успешни лидери на бизнеси или различни сфери на обществото. Защо? За да оградим децата с примери за практичен успех, различни перспективи, съвети, умения, идеи и разбира се - чрез нашите Форуми - финансова и материална подкрепа. Всеки от нашия Бизнес съвет е готов да сподели опита си с децата. Още повече , правят го с огромно желание и сърдечност, от която децата разбират, че света не е срещу тях. Напротив, видиш ли възможност, имаш ли идея, има кой да те подкрепи! Какви невероятни хора срещаме в този процес!

4. Международен обмен

MiniBoss Business School вече е на няколко континента и в най-разнообразни части на света. От Австралия, през Югоизточна и Централна Азия, Русия, Източна и Западна Европа, все повече култури влизат в нашата система. Децата имат уникален шанс да се запознаят с тези различни от тях деца, да разберат какви са приликите и разликите, как изглежда изграждането на бизнес в друга среда и още много. Денят на нациите, където всички представяме страната си чрез традиции, ястия, носии и песни, само допринася за разширяването на мирогледа на децата, както и съзнанието им като едно цяло, общо човечество.


Вече преминахме през 2-те първи стъпки , Старт-Ъп Форум и Национално Първенство. Адаптирахме обучението си онлайн, като макар и не на четири очи , успяхме да включим повече хора на едно място от когато и да е било. 

Последната и най-важна стъпка на учебна година 2019/2020 се проведе - от 5ти до 11ти Юли. 
111 отбори от целия свят се състезаваха за челните места, този път онлайн. 

Световното първенство е кулминацията на усилията на децата, сцената, където те показват развитието си и научават някои от най-важните уроци в живота си. Основа за успех на всички наши участници!

Драг читател, чакаме ви при нас , за да усетите всичката тази емоция и да се докоснете до колосалното влияние на предприемачеството върху развитието на бъдещите лидери.






MiniBoss Business School International

Онлайн магазин MINIBOSS

Кен Робинсън Нов поглед към образователната система

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТВАРЯНЕ НА БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ МИНИБОС В СТРАНАТА СИ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ЗА MASTER FRANCHISE (правото на изключителна собственост за франчайзинг във вашата страна, регион, град, област)

MINIBOSS GLOBAL

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (RU)